Седница Епархијског управног одбора Епархије франкфуртске и све Немачке - Nachrichten | Српска Православна Епархија франкфуртска и све Немачке

Седница Епархијског управног одбора Епархије франкфуртске и све Немачке

Nachrichten / 27. март 2018

Његово Преосвештенство Епископ аустријско-швајцарски и администратор Епархије франкфуртске и све Немачке Г. Андреј председавао је, 23. и 24. марта 2018. године, седницом Епархијског управног одборa у Немачкој. Дводневна седница одржана је у просторијама храма Светог Јована Владимира у Минхену.

Седница Епархијског управног одбора Епархије франкфуртске и све Немачке

Радни део састанка отпочео је молитвом, а затим су чланови Одбора упутили поздравни телеграм Његовој Светости Патријарху српском Г. Иринеју. Током седнице је, у духу братске љубави и међусобног разумевања, дискутовано о свим питањима која су се нашла на дневном реду и размотрени су сви аспекти духовног и материјалног деловања у Епархији. На крају заседања, Епископ Андреј је заблагодарио присутним члановима Епархијског управног одбора на љубави и уложеном труду у вршењу њихове одговорне службе, а затим је уследила заједничка трпеза љубави.

Извор: Епархија франкфуртска и све Немачке