Close

Седница Епархијског управног одбора Епархије франкфуртске и све Немачке

Nachrichten / 09. септембар 2017

Прва седница Епархијског управног одбора Епархије франкфуртске и све Немачке, под председништвом администратора Епархије Његовог Преосвештенства Епископа аустријско-швајцарског г. Андреја, одржана је 8. септембра 2017. године у Хановеру. Епископ г. Андреј је пред почетак заседања посетио храм Светог Саве у Хановеру и поздравио пристигле чланове и на тај начин благословио рад прве седнице Епархијског управног одборa под његовим руководством.

Седница Епархијског управног одбора Епархије франкфуртске и све Немачке

Седница је одржана у просторијама конференцијске сале Црквене општине у Хановеру и одвијала се по тачкама дневног реда. Усвојени су важни предлози о будућем раду Епархијског управног одбора. Сви аспекти духовног и материјалног деловања у Епархији размотрени су током вишечасовне конструктивне седнице, у којој су учествовали сви чланови. Донешене су битне одлуке.

На крају заседања, Епископ Андреј је заблагодарио члановима Епархијског управног одбора Епархије франкфуртске и све Немачке на љубави и уложеном труду у вршењу њихове одговорне службе.

Потом су се сви чланови растали од свог новог Дијецезана и кренули ка својим парохијама и домовима благодарећи Господу за успешно заседање и плодоносни рад.

Извор: Епархија франкфуртска и све Немачке